https://conference.call-centers.com.ua/wp-content/uploads/2021/08/logo-conference-ua-w.svg
26 вересня 2024 рокуКиїв
https://conference.call-centers.com.ua/wp-content/uploads/2023/09/Shkurenko-320x320.jpg
NO matter

Дар’я Шкуренко

Дар’я Шкуренко – власниця консалтингової агенції NO matter, автор та викладач курсу «Менеджер з продажу нерухомості. Fundamentals» в KSD (Київська школа девелопменту).

Понад 10 років працює у галузі продажів первинної нерухомості, де пройшла шлях від звичайного менеджера відділу продажів до методолога та заступника комерційного директора SAGA Development. В жовтні 2019 року запустила профільну консалтингову агенцію NO matter, яка наразі успішно співпрацює з понад 20 клієнтами-девелоперами та керує роботою 10+ відділів продажів на ринку України.

Дар’я має глибоку експертизу з розробки стратегії продажів, реалізації методології продажів та сервісу, запуску відповідних підрозділів з «нуля» та «реанімації» поточних, підбору співробітників, їх навчанню та створенні потужних команд продажів, а також успішний досвід впровадження та розвитку систем CRM, роботи з партнерами та пошуку додаткових інструментів для реалізації проєктів тощо.

В 2020 році Дар’я Шкуренко написала перший в Україні методичний посібник для менеджерів відділів продажів «Дзвінки клієнтам», в 2021 р. – «Зустріч з клієнтом», а у 2023 році – «Робота з запереченнями», чим невпинно продовжує реалізовувати місію своєї компанії – розвивати культуру продажів первинної нерухомості в Україні.


Досягнення:

  • Довіра лідерів ринку – в портфелі компанії проєкти KAN, DIM, Concorde Capital, Blago тощо. Показник повторних звернень – 74% (станом на початок 2024 р).
  • 100% позитивних відгуків по результатам трьох потоків авторського курсу в Київській школі девелопменту.
  • Кейс вересня 2023 р.: за 1 місяць зростання результативності дзвінків відділу продажів з 9% до 83,4% (за рахунок комплексного аналізу роботи менеджерів, роботи над помилками та навчання, розробки чек-листів оцінки якості та скриптів).

Тема:

Колл-центри в девелоперських компаніях України: «ЗА» та «ПРОТИ» ринку


Тези доповіді:

  • Варіанти системи продажів типової девелоперської компанії
  • Переваги та недоліки кожного з варіантів:
    – «Гасимо пожежу» замість вибудови процесів колл-центру
    – Непропрацьована мотивація
    – «Кадровий розрив»
  • Умови для створення потужного колл-центру на ринку первинної нерухомості України

Виступ Дар’ї Шкуренко дозволить:

Детально розібрати доцільність та особливості використання колл-центру на ринку продажів первинної нерухомості України на прикладі провідних гравців.

Презентація в форматі pdf


Наші партнери

Компанії, які допомагають нам розвивати ринок контакт-центрів України.